Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2013 - Dabba - Ritesh Batra = CSFD 76% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2013 - Dabba - Ritesh Batra = CSFD 76% Názov:2013 - Dabba - Ritesh Batra = CSFD 76% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-13 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Film #9 in a series One Love Story per Day.


    Quote:
    audio=hindi, titulky=SVK,CZE,GER,ENG


    Quote:
    #1 = A United Kingdom / Spojene kralovstvi
    #2 = Sir / Stači vam laska pane?
    #3 = La prima notte di quiete / Prvna klidni noc
    #4 = Sječaš li se Dolly Bell / Vzpominaš na Dolly Bell
    #5 = Brief Encounter / Pouto nejsilnejši
    #6 = Ai no korida / Korida lasky
    #7 = The United States vs. Billie Holiday
    #8 = The Quiet American / Tichy Američan

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/344847-cizi-obed/prehled/


       
       


    Quote:
    Cizí oběd

       Indie Dabba
       Indie द लंचबॉक्स
       Francie The Lunchbox
       Německo Lunchbox
       USA The Lunchbox
       Slovensko Cudzí obed
       Velká Británie The Lunchbox

    Romantický / Drama
    Indie / Francie / Německo / USA, 2013, 104 min
    Režie: Ritesh Batra
    Scénář: Ritesh Batra, Rutvik Oza
    Kamera: Michael Simmonds
    Hudba: Max Richter
    Hrají: Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Nawazuddin Siddiqui, Lillete Dubey, Denzil Smith, Raj Rishi More


    Quote:
    Už 120 let posílají ženy v Bombaji svým manželům do práce obědy v kastrůlkách prostřednictvím pozoruhodné sítě poslíčků. Vědci z Harvardovy univerzity tento dokonalý doručovací systém analyzovali a dospěli k závěru, že na špatnou adresu doputuje jen jeden z milionu obědů. A právě tento ojedinělý zatoulaný oběd svede dohromady osudy dvou lidí – půvabné Ily (Nimrat Kaur), která žije osaměle v domácnosti a marně bojuje o manželovu pozornost, a úředníka Saajana (Irrfan Khan – Pí a jeho život, Milionář z chatrče), kterému důchod nepříjemně klepe na dveře. O tom, že jedna malá chyba vám může změnit celý život, vypráví Cizí oběd s přívětivým humorem.


    Quote:
    Poeticky premýšľavý, úsmevný i smutný a hlavne tak veľmi MILÝ film. Irrfan Khan robí svojím minimalistickým herectvom zaujímavé aj otváranie misiek s jedlom, do ktorých nevidíme. Indická otvorenosť a typicky vysoký cit pre vykreslovanie pocitov postáv dialógmi a hlavne STRIHOM. Krásne napísané! Osamelosť, hľadanie a v rozhodujúcom momente (to prekliate!) zaváhanie. V mieste, kde je tak veľa ľudí a všetci chcú to, čo majú ostatní. Aj zlý vlak nás môže doviesť na správne miesto. Len ho nesmieme premeškať.


    Quote:
    Jak slyším o evropské koprodukci s indickou kinematografií, cítím ve vzduchu odér Bollywoodu, kdy za evropské peníze vznikne další rozjuchaná hloupůstka v exotických kulisách. Naštěstí má tenhle kousek mnohem víc společného s francouzskou a německou festivalovou tvorbou než s produkcí indické továrny na sny. Na to, že v případě Riteshe Batry jde o jeho hraný debut, říkám kloubouk dolů. Tenhle druh posmutnělé romantiky mě oslovil, jakkoliv střízlivý závěr snímku asi nebude stravitelný pro každého. Tady se od bezstarostného optimismu režisér nešetrně vrátil do reálného světa, kde zkrátka některá poznání a rozhodnutí bolí. Odhaduju, že snímek má šanci oslovit spíš diváky ve věku filmových hrdinů, kteří už ví, jak to v životě chodí. Celkový dojem: 90 %. Mimochodem, na půvabnou Nimrat Kaur se opravdu moc hezky dívá.


    Quote:
    Extraordinary Story of Ordinary Lives!
    The Lunchbox(Movie -2013) Review - The movie "The Last Samurai" ended with a quote something like "We all seek some small measure of peace, and few of us ever find". After many years "The Lunchbox", a movie from a completely different background and culture echoed the same thought to my ears, really it is never too late to start your life again. You can expect the movie will be a gem as you have the two best character-artists of this decade – Irrfan Khan and Nawazuddin Siddiqui playing the lead roles. However I didn't expect Nimrat Kaur will also give such an awesome performance as I never followed her before except "Cadbuy Dairy Milk-Silk adds", and I apologize for my ignorance sincerely! Nimrat was equally great. This movie can be an excellent demonstration of what extraordinary performance really means in any acting-learning institute of any part of the world, trust me on this!!!

    The start of the story - A frustrated housewife prepares an excellent lunch for her husband with great care. But unfortunately (or fortunately!), it reaches to an equally lonely person on the verge of retirement - Saajan Fernandes (Irrfan Khan) whose wife died long back. This simple cross connection by Mumbai Dubbawalas in the age of digital era starts a beautiful and interesting romantic relationship however ending of which has been kept open-ended for our own imagination. At the same time we can see an excellent equation and emotional turmoil building up between Saajan /Irrfann, the serious and lonely parting boss and Shaikh/Nawazuddin, his future replacement, who is funny and enthusiastic and quiet opposite to his boss.In some cases Nawazuddin has overshadowed Irfann too! The direction was superb, specially the depiction of the supply chain of the Mumbai Dabbawalas through the city is just extraordinary.Hats-off Ritesh Batra for his unbelievable first time direction.

























    pohee, margharethe,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    jogesvar
    Ratio 0.25

    Clen

    05/05/2024 16.26.59
    Ďakujem!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.019 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:30
    sql

    TOPlist